Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Головна
Поточний випуск
Архіви
Подання
Редакційний штат
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 42 № 1 (2021): Обладнання та технології харчових виробництв
Том 42 № 1 (2021): Обладнання та технології харчових виробництв
Опубліковано:
2021-07-29
Весь випуск
Обладнання 42(1)-2021
Статьи
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ НИЗЬКОЛАКТОЗНИХ ЙОГУРТІВ
А. А. Серенко, Л. О. Моїсеєва, Т. І. Юдіна
5-12
Переглядів анотації: 49 | Завантажень PDF: 63
Стаття
ТЕХНОЛОГІЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ З АЙВИ ТА КИЗИЛУ
О. О. Васильєва
13-19
Переглядів анотації: 34 | Завантажень PDF: 19
Стаття
ФЕРМЕНТОВАНІ НАПОЇ В ОЗДОРОВЧОМУ ХАРЧУВАННІ
О. П. Вітряк, Л. В. Ткаченко, В. Л. Прибильський, О. С. Дулька
20-26
Переглядів анотації: 27 | Завантажень PDF: 21
Стаття
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АМАРАНТУ БАГРЯНОГО В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
О. О. Сімакова
26-32
Переглядів анотації: 21 | Завантажень PDF: 19
Стаття
ВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ РАЦІОНІВ, ЗБАГАЧЕНИХ РЕЧОВИНАМИ ПОЛІФЕНОЛЬНОЇ ПРИРОДИ, НА МІЦНІСТЬ СТІНОК КАПІЛЯРІВ
Ю. А. Горяйнова
33-39
Переглядів анотації: 26 | Завантажень PDF: 15
Стаття
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВИРОБІВ З ПОСІЧЕНОЇ РИБНОЇ МАСИ
А. В. Слащева, О. А. Боднарук
39-46
Переглядів анотації: 21 | Завантажень PDF: 17
Стаття
ЯКІСТЬ МОЛОЧНО-БІЛКОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ У ПРОЦЕСІ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОГО ЗБЕРІГАННЯ
В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, О. О. Сімакова
47-55
Переглядів анотації: 18 | Завантажень PDF: 17
Стаття
ВПЛИВ СУХИХ РИБОРОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА
Д. В. Федорова, П. С. Беркун
55-66
Переглядів анотації: 29 | Завантажень PDF: 24
Стаття
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАРЦИПАНОВИХ ПАСТ
І. Я. Стадник, Л. Ю. Матенчук, Л. Л. Новак, В. М. Федорів
67-74
Переглядів анотації: 23 | Завантажень PDF: 17
Стаття
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ОВОЧЕВО-ЯГІДНИХ СМУЗІ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ НИЗЬКОЕТЕРИФІКОВАНОГО ПЕКТИНУ
А. В. Слащева, О. А. Пусікова
75-81
Переглядів анотації: 24 | Завантажень PDF: 19
Стаття
ІНТЕГРОВАНІ РІШЕННЯ І АПАРАТУРНЕ ОФОРМЛЕННЯ ПЕРЕХІДНИХ ПРОЦЕСІВ ЗМІШУВАННЯ КОМПОНЕНТІВ У ПСЕВДОШАРІ
В. А. Піддубний, Ю. В. Паньків, І. Я. Стадник, Є. А. Петриченко
82-90
Переглядів анотації: 21 | Завантажень PDF: 15
Стаття
ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА АЛГОРИТМИ АДАПТИВНИХ СИСТЕМ ЦИФРОВОГО КЕРУВАННЯ ВИРОБНИЦТВОМ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
В. П. Хорольський, Ю. М. Коренець, О. К. Копайгора, Д. П. Заікіна, А. К. Литвиненко
91-106
Переглядів анотації: 25 | Завантажень PDF: 15
Стаття
ЗАСТОСУВАННЯ ІНЖЕНЕРНИХ МЕТОДІВ ТА СИСТЕМ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ У СОРТУВАННІ ПЛОДОВО-ОВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ
Л. О. Цвіркун, О. В. Омельченко, С. Л. Цвіркун
107-113
Переглядів анотації: 19 | Завантажень PDF: 16
Стаття
ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМНОГО АНАЛІЗУ У ПРОПОНОВАНОЇ ТЕОРІЇ ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА
В. П. Янаков
114-121
Переглядів анотації: 20 | Завантажень PDF: 17
Стаття
ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОФІЗИЧНОГО ПРОЦЕСУ ОЧИЩЕННЯ ТУШОК СТАВКОВОЇ РИБИ
В. М. Червоний, В. Д. Кононикін, В. В. Перекрест
122-127
Переглядів анотації: 20 | Завантажень PDF: 17
Стаття
МЕТОДИ ТА ФУНКЦІЇ КЕРУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ В АСУ–АСУТП ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
В. П. Хорольський, Ю. М. Коренець, О. К. Копайгора, Д. П. Заікіна, Ю. М. Петрушина
128-139
Переглядів анотації: 19 | Завантажень PDF: 15
Стаття
ІННОВАЦІЙНІ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕПЛОГЕНЕРУЮЧІ ПРИСТРОЇ ДЛЯ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Д. В. Горєлков, О. В. Омельченко, Г. В. Гейєр, О. Г. Терешкін, А. М. Шевченко
139-147
Переглядів анотації: 38 | Завантажень PDF: 29
Стаття
FLAGS
ISSN
ISSN
2079-4827
DONNUET
UP
Наверх