Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Головна
Поточний випуск
Архіви
Подання
Редакційний штат
Контакти
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 43 № 2 (2021): Обладнання та технології харчових виробництв
Том 43 № 2 (2021): Обладнання та технології харчових виробництв
Опубліковано:
2022-08-16
Весь випуск
Обладнання 43(2)-2021
Статьи
ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ НАПІВФАБРИКАТУ НА ОСНОВІ М’ЯКОТІ ГАРБУЗА ДЛЯ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ
В. А. Гніцевич, В. І. Кущенко
5-11
Переглядів анотації: 44 | Завантажень PDF: 47
Стаття
ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО КОНДИТЕРСЬКОГО КРЕМУ З ВИКОРИСТАННЯМ МОЛОЧНО-БІЛКОВОГО КОПРЕЦИПІТАТУ
Л. Г. Дейниченко, І. Л. Корецька, Д. О. Буряк
11-18
Переглядів анотації: 28 | Завантажень PDF: 25
Стаття
ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ПАСТЕРИЗАЦІЇ ЯГІДНИХ СОУСІВ ІЗ ЙОДВМІЩУЮЧИМИ ДОБАВКАМИ
Г. В. Дейниченко, Т. С. Листопад, Т. В. Кравченко
19-27
Переглядів анотації: 31 | Завантажень PDF: 30
Стаття
КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ПОКАЗНИКІВ МЕЛЯСИ З ЦУКРОВОГО БУРЯКУ ЯК СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БІОЕТАНОЛУ
Л. В. Ткаченко, Н. В. Процан
28-36
Переглядів анотації: 36 | Завантажень PDF: 36
Стаття
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, ЩО ЗБАГАЧЕНІ РЕЧОВИНАМИ ПОЛІФЕНОЛЬНОЇ ПРИРОДИ
Ю. А. Горяйнова, О. О. Сімакова, О. А. Пусікова
36-44
Переглядів анотації: 40 | Завантажень PDF: 2
Стаття
ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ МАЙОНЕЗУ З РІЗНИМ СПІВВІДНОШЕННЯМ ОЛІЙ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, Л. П. Криськова
44-52
Переглядів анотації: 47 | Завантажень PDF: 30
Стаття
САНІТАРНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ЗАХОДИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА БЕЗ ДРІЖДЖІВ
О. О. Сімакова, Ю. А. Горяйнова, О. А. Боднарук, О. Ю. Філіппова
52-60
Переглядів анотації: 47 | Завантажень PDF: 30
Стаття
ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ У ПРИСУТНОСТІ СУХОЇ КАРТОПЛЯНОЇ ДОБАВКИ
С. Ю. Попова, Л. М. Гопкало, А. В. Слащева, О. А. Пусікова, Н. М. Стукальська
61-70
Переглядів анотації: 30 | Завантажень PDF: 25
Стаття
ДОСЛІДЖЕННЯ СКЛАДУ, ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ПАРАМЕТРІВ ЕКСТРАГУВАННЯ СЛИЗОУТВОРЮЮЧИХ ПОЛІСАХАРИДІВ НАСІННЯ ЛЬОНУ
С. П. Краєвська, В. А. Піддубний, Т. Є. Веселовська, І. Я. Стадник, О. А. Боднарук
71-78
Переглядів анотації: 26 | Завантажень PDF: 28
Стаття
ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ
А. В. Слащева, І. В. Золотухіна, С. Ю. Попова, Л. М. Гопкало
79-85
Переглядів анотації: 41 | Завантажень PDF: 26
Стаття (English)
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ БАРОМЕМБРАННИХ ПРОЦЕСІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, В. В. Перекрест, О. С. Гладкова
86-93
Переглядів анотації: 26 | Завантажень PDF: 25
Стаття
ВИБІР КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ ТА ЗАСОБІВ УДОСКОНАЛЕННЯ І ВИМІРЮВАННЯ ДЛЯ ПРИСТРОЮ СОРТУВАННЯ ПЛОДОВООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ
Л. О. Цвіркун, О. В. Омельченко, С. Л. Цвіркун, А. К. Чумак
94-100
Переглядів анотації: 25 | Завантажень PDF: 24
Стаття
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ПРОЦЕСІВ ВИРОБНИЦТВА ВИНОМАТЕРІАЛІВ
В. А. Піддубний, І. Я. Стадник, В. М. Федорів, І. Ф. Максименко
101-110
Переглядів анотації: 25 | Завантажень PDF: 27
Стаття
УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ ГАРЯЧОГО КОПЧЕННЯ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО РОБОТОТЕХНОЛОГІЧНОГО КОМПЛЕКСУ
В. П. Хорольський, Р. П. Никифоров, Ю. М. Коренець
110-121
Переглядів анотації: 26 | Завантажень PDF: 23
Стаття
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ БАГАТОРІВНЕВОГО АВТОМАТИЗОВАНОГО КЕРУВАННЯ ХОЛОДОЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ПРОМИСЛОВИХ ХОЛОДИЛЬНИКІВ
В. П. Хорольський, Ю. М. Коренець, В. А. Гончаренко
122-130
Переглядів анотації: 28 | Завантажень PDF: 40
Стаття
МОДЕЛЮВАННЯ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ПЛОДОВООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ
О. А. Омельченко, Л. А. Цвіркун, О. О. Ларін
131-138
Переглядів анотації: 24 | Завантажень PDF: 22
Стаття
FLAGS
ISSN
ISSN
2079-4827
DONNUET
UP
Наверх